Abonnementen 2022

Abonnementenverkoop seizoen 2022

Aanschaf abonnementen 2022

Voor het zwemseizoen van 2022 is het weer mogelijk om een abonnement aan te schaffen. Hiermee heeft u gedurende het seizoen 2022 toegang tot het Wantijbad.

Start voorverkoop online

Van 2 mei 2022 tot en met 22 mei 2022 is het mogelijk om in de voorverkoop een abonnement voor het Wantijbad te kopen. U kunt uw abonnement online, eenvoudig en snel, bestellen. Vul de onderstaande gegevens in, upload je foto (dit dient een recente foto te zijn!), betaal je abonnement en deze ligt binnenkort voor je klaar bij de kassa.

Start voorverkoop aan de kassa

Van 16 mei 2022 tot en met 22 mei 2022 is het ook mogelijk om aan de kassa een abonnement in de voorverkoop te kopen. Wanneer u een abonnement aan de kassa koopt, neemt u een duidelijke en recente pasfoto mee. Zonder pasfoto kunnen wij geen abonnement afgeven.

Vanaf maandag 23 mei 2022 kunt u alleen nog voor het reguliere tarief een abonnement kopen aan de kassa van het Wantijbad.

Prijzen

Voorverkoop abonnement: €75,-
Reguliere verkoop abonnement: €85,-

Ophalen

Het abonnement kan, op vertoon van een kopie van de e-mailbevestiging, afgehaald worden aan de kassa. Wil je voor iemand anders een abonnement afhalen, neem dan behalve de bevestiging ook een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee. Zonder deze bewijsstukken wordt het abonnement niet meegegeven.

Het online bestelde abonnement kan opgehaald worden bij de kassa van het Wantijbad tijdens de reguliere openingstijden (kijk voor actuele openingstijden op de website www.wantijbad.nl of op Facebook).